Σάββατο 30 Απριλίου 2011

The Boys Who Couldn't Stop Dreaming DJ SET @ Indietracks Festival


Tο Ιndietracks, το μονάδικο καλοκαιρινό φεστιβάλ που φιλοξενεί αποκλειστικά μικρές ανεξάρτητες indiepop μπάντες, συνεχίζει για 5η χρονιά στο Midland Railway Butterley του Derbyshire της Αγγλίας. Στο παρελθόν έχουν παίξει γκρουπ όπως οι The Orchids, Cats On Fire, Harvey Williams(Another Sunny Day), Northern Portrait, Friends, Camera Obscura, Bmx Bandits, The Pains Of Being Pure At Heart, Gregory Webster (Razorcuts), The Lodger, St. Christopher, The School, Liechtenstein, Secret Shine, Au Revoir Simone, Teenage Fanclub, Τhe Occasional Flickers, Strawberry Story και Wedding Present μεταξύ άλλων.
 
Ενα τέτοιο φεστιβάλ λοιπόν δίνει την ευκαιρία σε όλους τους popsters ανά τον κόσμο να συναντηθούν, να γνωριστούν, να χορέψουν και να ονειρευτούν, σε ένα πανέμορφο τοπίο με φόντο παλιά τραίνα. 

Oι The Boys Who Couldn't Stop Dreaming θα είναι εκεί! Θα συμμετέχουν στο φετινό line-up του Indietracks με ενά μοναδικό Dj set με έμφαση στις κιθαριστικές ποπ μελωδίες. 

Για πληροφορίες σχετικά με το φετινό line up, τα εισητήρια και τη διαμονή μπορείτε να επισκεφτείτε το επίσημο site του Indietracks στην παρακάτω διέυθυνση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου